Először is szögezzük le, hogy a filmes felkészülések legtöbbször szuper hatékony és szuper kegyetlen edzésekből állnak. Chris Evans olyanokat mesélt a felkészüléséről, hogy „úgy érezte rosszul lesz, ha még egyszer az edzőterembe kell mennie” vagy „gyűlöli az egészet és inkább csak aludna egy hétig”. Képzelheted…

Nyilván nem reális egy olyan embernek, aki nem szuperhős filmekben szerepel, hogy ilyen feszített edzésmunkát végezzen (főleg, hogy Chris Evans-al ellentétben, meg sem fizetnek az erőfeszítéseidért). Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz olyan formában, min AMERIKA KAPITÁNY!

Elméletben egyszerű a képlet:

OKÉ, DE MIT KELL TENNEM?!

 

 Alkalmazz személyi edzőt

Két nagyon fontos dolgot tud neked nyújtani egy személyi edző. Elsősorban (és ez a legfontosabb) megmutatja neked, hogy kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat. Néhány kisebb hiba miatt már nem lesz elég hatékony az edzés, ráadásul sérülést is okozhatsz magadnak. Másodszor pedig, ha van egy konkrét célod, a személyi edződ tartja benned a lelket, hogy kitarts a végsőkig. 

 eMELJ Nehezebb SÚLYOKAT, MINT BÁRKI MÁS

Magas intenzitású intervall edzéseket (HIIT) alkalmaztak, mégpedig a következő módon:

 • nagy súlyokat használtak
 • csökkentették az ismétlésszámokat
 • csökkentették a kardio-körök számát.

Ha te is szeretnél szálkásabb, de egyben izmosabb is lenni, akkor emeld a súlyokat (többek között ezért is NAGYON fontos egy személyi edző jelenléte!).

Ne akarj annyit kardiózni

Nem szükséges egy egész edzésalkalmat annak szentelni, hogy hosszú aerob vagy kardió gyakorlatokat végezz. Koncentrálj a súlyzós edzésekre, emelj annyi súlyt, amennyit csak lehetséges.

Végezz gimnasztikus és plyometrikus (robbanékony) edzéseket

Ezek kiválóan alkalmasak arra, hogy a pulzusodat magasan tartsák, kis ismétlésszámú magas súllyal végzett edzéseknél.

Tömegnövelés megfelelő összetételű és mennyiségű étellel

Étkezz kiegyensúlyozottan, egyél teljes értékű ételeket valamint megfelelő arányban szénhidrátokat, zsírokat, és fehérjéket. Sok-sok fehérjét. Sokat.

 

 

Atyaég… de hát én ezt hogy csináljam?!

Valószínűleg sok kérdés felmerült benned olvasás közben. Mégis hogy tudnám ezt megcsinálni? Azt se tudom, hogy mi az a plyometrikus edzés, hogyan csináljam? Nem fognak őrültnek nézni a teremben? Túl nehéznek tűnik ez nekem… egyedül úgysem fog menni…

Chris Evans mögött is egy csapat állt, nem egyedül kellett kitalálnia a gyakorlatokat és motiválnia saját magát. Nem kellett egy zsúfolt edzőteremben együtt edzenie másokkal. Ha szeretnél, akár te is az ő bőrébe bújhatsz – akár szó szerint. A célunk a GymTonikban az, hogy úgy érezd magad, akár egy sztár.

Ugye jól hangzik? Akkor jelentkezz hozzánk konzultációra, hozd ki magadból a Szuperhőst! A konzultáció teljesen INGYENES!

Szuperhős leszek!

Kezdd el még ma, hisz nincs mire várnod tovább! 

VIP EDZÉSÉLMÉNYBEN LEHET RÉSZED, AHOL A FÓKUSZBAN TE VAGY!

Mi az, amit kapsz nálunk, a GymTonik-ban? 

 • Biztonságban leszel – elkerülheted a gyakorlatok helytelen végrehajtásából adódó sérüléseket. Változatos, jó hangulatú edzéseken veszel részt, és biztosan a neked megfelelő gyakorlatokat fogod végezni.
 • Ha kezdő vagy, akkor sem leszel elveszve, magadra hagyva – szakképzett edzőinknek az számít, ami a neked legjobb.
 • Limitált az egy időpontban foglalható helyek száma. Így van, jól gondolod: SOHA nincs tömeg, nem kell várni az eszközökre, és az öltöző se lesz zsúfolt!
 • Itt kizárólag előre megbeszélt időpontban, hiteles – szakképzett személyi edző iránymutatásával edzhetsz!
 • Átfogó, célhoz alkalmazkodó edzéstervet kapsz
 • Az első alkalommal komplett állapotfelmérést végzünk
 • Táplálkozási útmutatást adunk
 • Ingyenes, energetizáló PÍ víz edzés közben
 • Ingyenes parkolás – zárt parkolóban
 • Verhetetlen ár-érték arány!

 

Mint említettem, az edzőteremben limitáltak a helyek. Ezért kérlek, vedd figyelembe. Ha beteltek, már nem tudunk beszorítani senkit, hogy megmaradjon az edzőterem exkluzivitása. Remélem, megérted. Jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj róla!

nem akarok lemaradni!!