Először is szögezzük le, hogy a filmes felkészülések legtöbbször szuper hatékony és szuper kegyetlen edzésekből állnak. Gal Gadot például hat hónapon keresztül, NAPI 6 ÓRÁT edzett, hogy elérje a filmben látott alakját. Valószínűnek tartom, hogy neked nincs napi 6 órád (na meg hát ez egyébként is túlzás, nem?), viszont megfelelő edzésrutin mellett kihozhatod magadból a belső Csodanőt!

Gal Gadot edzői izmosabb fizikumot tűztek ki célul, de emellett meg kellett maradnia a nőies formájának is. Tehát a képlet valahogy így néz ki:

A CÉL

A felkészülési idő alatt cél volt, hogy megőrizzék Gal Gadot vékony alakját úgy, hogy közben bírja az iramot a rengeteg akciójelenetben. Ez azt jelentette, hogy az edzőtermen kívül is különböző gyakorlatokat csinált. Így a hat hónap alatt, amikor épp nem az edzőteremben töltötte az idejét, sziklát mászott, vagy lovagolt. Ezen kívül box órákat is vett, hogy növelje az erejét, és igazi Csodanővé váljon.

Tippek, hogy tiéd legyen wonder woman formája

 

 • kombináld az úgynevezett „ellenállás” edzést (pl TRX) a funkcionális edzésekkel az izomépítés és a karcsúság elérése érdekében;
 • kevesebb figyelmet fordíts a nagy súlyoknak, inkább arra koncentrálj, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat (Gal számára ez nagyon fontos pont volt, mivel saját bevallása szerint sosem volt egy konditerem-őrült);
 • kérj segítséget! Gal is magasan képzett edzőkkel együtt készült;
 • étkezz kiegyensúlyozottan, egyél teljes értékű ételeket valamint megfelelő arányban szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat;
 • ne ess túlzásba – az belátható, hogy napi 6+ óra edzés mindenki számára megterhelő. Hetente néhány alkalom is már hatalmas eredményeket fog hozni!

Atyaég… de hát én ezt hogy csináljam?!

Valószínűleg sok kérdés felmerült benned olvasás közben. Mégis hogy tudnám ezt megcsinálni? Azt se tudom, hogy mi az a funkcionális edzés, hogyan csináljam? Nem fognak őrültnek nézni a teremben? Túl nehéznek tűnik ez nekem… egyedül úgysem fog menni…

Gal Gadot mögött is egy csapat állt, nem egyedül kellett kitalálnia a gyakorlatokat és motiválnia saját magát. Nem kellett egy zsúfolt edzőteremben együtt edzenie másokkal. Ha szeretnél, akár te is az ő bőrébe bújhatsz – akár szó szerint. A célunk a GymTonikban az, hogy úgy érezd magad, akár egy szupersztár.

Ugye jól hangzik? Akkor jelentkezz hozzánk konzultációra, hozd ki magadból a Csodanőt! A konzultáció teljesen INGYENES!

wonder woman leszek!

Kezdd el még ma, hisz nincs mire várnod tovább! 

VIP EDZÉSÉLMÉNYBEN LEHET RÉSZED, AHOL A FÓKUSZBAN TE VAGY!

Mi az, amit kapsz nálunk, a GymTonik-ban? 

 • Biztonságban leszel – elkerülheted a gyakorlatok helytelen végrehajtásából adódó sérüléseket. Változatos, jó hangulatú edzéseken veszel részt, és biztosan a neked megfelelő gyakorlatokat fogod végezni.
 • Ha kezdő vagy, akkor sem leszel elveszve, magadra hagyva – szakképzett edzőinknek az számít, ami a neked legjobb.
 • Limitált az egy időpontban foglalható helyek száma. Így van, jól gondolod: SOHA nincs tömeg, nem kell várni az eszközökre, és az öltöző se lesz zsúfolt!
 • Itt kizárólag előre megbeszélt időpontban, hiteles – szakképzett személyi edző iránymutatásával edzhetsz!
 • Átfogó, célhoz alkalmazkodó edzéstervet kapsz
 • Az első alkalommal komplett állapotfelmérést végzünk
 • Táplálkozási útmutatást adunk
 • Ingyenes, energetizáló PÍ víz edzés közben
 • Ingyenes parkolás – zárt parkolóban
 • Verhetetlen ár-érték arány!

 

Mint említettem, az edzőteremben limitáltak a helyek. Ezért kérlek, vedd figyelembe. Ha beteltek, már nem tudunk beszorítani senkit, hogy megmaradjon az edzőterem exkluzivitása. Remélem, megérted. Jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj róla!

nem akarok lemaradni!!

Felhasznált képek:

Gal Gadot photographed by Yossi Michaeli for Castro SS 2015 

Photo by Gage Skidmore on Foter.com / CC BY-SA