Csobán István 

Rólam csak röviden, mert hiszem, hogy sokkal fontosabb, hogy mit tudunk együtt elérni.

2007-ben végeztem a Nyíregyházi Főiskola Természettudományi Karán, mint Testnevelő tanár.  A főiskola elvégzése után külföldön próbáltam szerencsét, ahol személyi edzőként sikerült elhelyezkednem.  Az itt megszerzett tapasztalataimat később itthon alkalmaztam eredményesen. Úgy gondolom, hogy a testedzés, legyen bármilyen szinten a sportoló, megfelelő szakmai irányítással, tervezetten, biztonságosan, és egyénre szabva kerüljön végrehajtásra. Számomra különösen fontos, hogy minden egyes személyi edzés jó hangulatban, egyre nagyobb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen.  Egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget táplálkozási tanácsadóként. Gyere, és edzünk együtt! 

“A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”
Arnold Schwarzenegger

Mire számíthatsz, ha velem edzel?

Először is találkozunk, és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak elkezdjük a közös munkát, melynek a következő lépései lesznek.

 

Felmérem az aktuális fizikai állapotodat

Figyelembe véve életkorodat, fittségi szintedet, esetleges sport múltadat és egészségi állapotodat valamint egyedi igényeidet a mozgásforma jellegét tekintve.

 

Meghatározzuk, hogy mit szeretnél elérni

Az edzésterv alapja természetesen az, hogy megfelelő és reális célokat tűzzünk ki és érjünk el közösen. Az ideális cél egyrészt reális és elérhető, másrészt pedig kellően motiváló hatású számodra, hiszen ha nem tudod pontosan, hogy mit miért teszel, sokkal nehezebb lesz végigmenni a kijelölt úton. 

 

Összeállítom az edzéstervet

Teljes körűen és mértékben a te igényeidre és lehetőségeidre szabott edzéstervet állítok össze neked, amelynek végrehajtásában folyamatos segítséget nyújtok. 

Ha szükséges, akkor segítek a célodhoz leginkább illő étrend összeállításában is.

 

A személyi edzés során tehát Te vagy a középpontban,

olyannyira, hogy a lehető legnagyobb mértékben próbálunk alkalmazkodni hozzád a termen kívül is. Az edzéseken különböző sporteszközöket használunk, figyelembe vesszük az életkorodat, fittségi szintedet, esetleges sport múltadat, egészségi állapotodat valamint egyedi igényeidet a sportmozgás jellegét tekintve is. Így garantálva az elérhető legjobb, leggyorsabb és legbiztonságosabb utat célod eléréséhez. Menet közben figyelek rád, nyomonkövetem a változást és ha szükséges korrigálunk.

 

Nem hagylak letérni az útról!

Fenntartom a lelkesedésedet és együtt örülök veled a részsikereknél, de akkor is ott leszek amikor már éppen feladnád és meg fogod kapni a kellő lökést hogy tovább csináld és változtass! Ha azt hiszed, neked nem sikerül változtatni,mert te nem vagy kitartó, nincs akaraterőd, akkor még nem találtad meg a neked való mozgásformát és edzőt! 

Amennyiben már partnerünk vagy, konzultáltál vagy edzettél velünk, úgy az időpont foglaláshoz jelentkezz be!

Ha először készülsz találkozni velünk, akkor mindenképp gyere el egy konzultációra, vagy egy olyan konzultációra ami egy próba edzéssel jár együtt.

Elérhetőségek

+36 20 255 9001

csoban.istvan@gymtonik.hu

Vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi visszahívunk, hogy egyeztessünk veled egy mindannyiunknak megfelelő időpontot.