EDZÉSTÍPUSOK

a GYM TONIKban az alábbi edzésformákat alkalmazzuk

Súlyzós edzés

Növeli az izomerőt és izomtömeget, tónusosabbá válnak az izmok és nő a nyugalmi alapanyagcsere így hozzájárul az egészséges testsúly megőrzéséhez. 

TRX

Egy funkcionális tréning eszköz amely önsúlyos gyakorlatokkal dolgoztatja meg a teljes testet, segít a koordináció, hajlékonyság és core izmok fejlesztésében.

Cross Fitt

Főként ön és szabad súlyokkal végzett változatos és hatékony mozgásforma, rugalmasan alkalmazható így mindenkinek ideális.

HIIT

A HIIT, azaz magas intenzitású intervall tréning, amely rövid de robbanásszerűen intenzív szakaszok és rövid pihenők ciklikus ismétlődésén alapuló mozgásforma.

SMR

Speciális masszázsforma, amely ideális a bemelegítés és levezetés hatékonyabbá tételére, valamint az izmok mindennapi megterhelése utáni nyújtására is.

Spartan Training

Változatos, a funkcionális fizikai és mentális erő kialakítását célzó gyakorlatok sorozata amelyeket a való életben is kamatoztathatunk

Funkcionális köredzés

Sokrétű gyakorlat sorozat amely a teljes izomzatot megmozgatja és tökéletes alapokat teremt a későbbi specifikus mozgásoknak.

Kettlebell Alakformálás

Kardió és súlyemelő elemek, valamint statikus és dinamikus mozgásokat ötvöző egyik leghatékonyabb mozgásforma, igazi kalóriagyilkos.

Stretching

Célja az ízületek egészségének és és mobilitásának fenntartása valamint a lehetséges sérülések esélyének minimalizálása