Miben különbözik a Gym Tonik a többi edzőteremtől?

Ez egy privát terem. Ide nem lehet csak úgy az utcáról besétálni, venni egy jegyet és edzeni.
Itt kizárólag előre megbeszélt időpontban, hiteles – szakképzett személyi edző iránymutatásával edzhetsz!
Az itt dolgozó edzők mindegyike magasan képzett, gyakorlott szakember, nem csak egy gyorstalpalót végzett instant személyi edző.

Miért jó ez neked?
– ha kezdő vagy, akkor sem leszel elveszve, magadra hagyva
– az számít, ami neked a legjobb
– komplett állapotfelmérés után segítünk reális célokat kitűzni és elérni azokat
– változatos, jó hangulatú edzéseken veszel részt
– biztosan a neked megfelelő gyakorlatokat fogod végezni
– motivált tudsz maradni, lesz aki átlendít a holtpontokon
– biztonságban leszel – elkerülheted a gyakorlatok helytelen végrehajtásából adódó sérüléseket
– segít összeállítani a célod eléréséhez szükséges étrendet

Limitált az egy időpontban foglalható helyek száma, ezért
– soha nem lesz zsúfoltság, tömeg
– nem kell várni az eszközökre
– az öltözőben sem lesz tömeg
– Ha autóval érkezel, biztosan találsz parkolóhelyet

Az edzőterembe található eszközöket úgy válogattuk össze, hogy szinte mindent meg tudj csinálni amit egy nagy teremben is tudnál. Az a különbség, hogy itt nem leszel elveszve – magadra maradva. Szakképzett edzőink mindenben segítenek, és a legfőbb szempont, hogy te jól érezd magad, és mielőbb elérd a kitűzött célod.

Mit jelent az, hogy privát terem?

Ide nem lehet csak úgy az utcáról besétálni, venni egy jegyet és edzeni.
Itt kizárólag előre megbeszélt időpontban, hiteles – szakképzett személyi edző iránymutatásával edzhetsz! Mivel limitálva van az egy időpontra foglalható helyek száma, ezért biztos lehetsz benne, hogy itt soha nem lesz zsúfoltság, nem kell várni a gépekre, az öltözőt sem kell rengeteg idegennel megosztanod.

Miért csak edzővel lehet edzeni? Miért jó ez nekem?

Amikor valaki elhatározza, hogy edzeni akar, akkor mindig van a fejében egy kép, egy elképzelés arról, hogy mit szeretne elérni. Ez számos dolog lehet, mint például egy karcsúbb, egy izmosabb, egy erősebb test vagy csak az általános közérzetét szeretné javítani, a felgyűlt stresszt levezetni, az erőnlétet megőrizni – és még sorolhatnánk.

Ahhoz, hogy igazán hatékony legyen az edzés nem árt egy szakember segítsége, ugyanis annyi féle módszerről lehet olvasni, hallani, hogy ember legyen a talpán aki el tud igazodni köztük. Az emberek többsége nem tudja meghatározni, hogy mi a számára megfelelő mozgásforma ami segít elérni az áhított célját. Ha talált is valamit – vagy ráfogta valamire – akkor sem lehet biztos benne, hogy egyedül, szakember segítsége nélkül helyesen végzi-e a gyakorlatokat, el tudja kerülni a túlerőltetésből, a nem megfelelő kivitelezésből adódó sérüléseket. A Gym Tonik épp ezért döntött úgy, hogy ügyfeleinknek a legjobb jár! Edzőink egytől egyig magasan képzett, kiváló szakemberek akik már bizonyítottak. Nekünk fontos, hogy vendégeink a kitűzött céljukat minél előbb elérjék úgy, hogy közben még élvezik is a folyamatot.  

Hol van pontosan?

A terem címe: Debrecen, Mikepércsi út 132.
Ez a reptér leszállópályájával szemben lévő épület.

 


A kapu általában zárva van. Első alkalommal csöngess be, vagy hívd az edződet aki beenged. Ha bérletet vásároltál, akkor regisztálunk, és egy megadott szám ingyenes hívásával is ki fogod tudni nyitni a kaput.
Az edzőterem az épület emeletén található, az iroda bejáraton keresztül lehet bejutni.
Az első alkalommal amikor jössz, a választott edződ felkísér és megmutatja, hogy mit hol találsz.

Mi a nyitvatartás?

Mivel ez egy privát terem, így nincs is mindenki számára elérhető nyitvatartása. Ha szeretnél jönni, akkor időpontot kell foglalnod a választott edződhöz. Az elérhető időpontokat ide kattintva ellenőrizheted.

Bármikor Jöhetek?

Nem. Mivel ez egy privát terem, így nincs is mindenki számára elérhető nyitvatartása. Ha szeretnél jönni, akkor időpontot kell foglalnod a választott edződhöz. Az elérhető időpontokat ide kattintva ellenőrizheted.

Ha először készülsz találkozni velünk, akkor először mindenképp gyere el egy konzultációra, vagy egy olyan konzultációra ami egy próba edzéssel jár együtt. Kérlek töltsd ki az oldalon található űrlapot, és mi visszahívunk, hogy egyeztessünk veled egy mindannyiunknak megfelelő időpontot.

Hogyan jelentkezhetek?

Ha szeretnél jönni, akkor időpontot kell foglalnod a választott edződhöz. Az elérhető időpontokat ide kattintva ellenőrizheted. 

Ha először készülsz találkozni velünk, akkor először mindenképp gyere el egy konzultációra, vagy egy olyan konzultációra ami egy próba edzéssel jár együtt. Kérlek töltsd ki az oldalon található űrlapot, és mi visszahívunk, hogy egyeztessünk veled egy mindannyiunknak megfelelő időpontot.

Miért nem adtok meg telefonszámot?

Nem azért mert titkolni szeretnénk. Fontos számunkra, hogy amikor edzést tartunk, vagy konzultálunk vendégeinkkel, akkor 100%-ban csak rájuk tudjunk figyelni. Ugyanakkor tudjuk, milyen frusztráló tud lenni az amikor próbálunk hívni valakit, de az nem veszi fel. Azért, hogy ezt elkerüljük alakítottuk ki azt a gyakorlatot, hogy ha az alábbi gombra kattintasz és megadod a telefonszámod, akkor a lehető leghamarabb visszahívunk.

Mi történik miután jelentkezek?

A kiválasztott edződ visszahív az általad megjelölt időpontban, és egyeztettek egy mindkettőtök számára megfelelő időpontot. A megadott időpontban, választásod szerint egy díjmentes konzultációval, vagy egy konzultációval egybekötött próbaedzéssel kezdünk. Itt megbeszéljük a céljaidat, és hogy annak elérésében mi hogyan tudunk segíteni neked. Ha próbadzést is választottál, akkor azon edzőink felmérik, hogy most milyen edzettségi szinten vagy, és később ahhoz mérten alakítják ki az edzéstervet. Amennyiben úgy döntesz, hogy bérletet vásárolsz, úgy a próbaedzés árát beleszámítjuk a kiválasztott bérleted árába. 

Vennem kell külön terembérletet, és külön az edzéshez?

Nem. Itt az egy alkalmas, vagy a több alkalmas bérlet is tartalmazza az edzőterem használati díját és az személyi edző szolgáltatását is.

Mit kell hozzak magammal?

Kényelmes sport ruházatot, amiben tudsz edzeni.
Tiszta váltócipőt – mert abban a cipőben amit az utcán is használsz a higiénia és a tisztaság fenntartása miatt tilos a terembe belépni.
Törölközőt, hogy a gyakorlatok végzésekor magad alá tudd teríteni. (Ha esetleg elfeledkeznél hozni, akkor bérelhetsz is nálunk – kérdezd az edződet).
Vizes palackot. A Gym Tonik díjmentesen biztosítja az energetizáló PI-vizet edzés közben, de szükséges, hogy saját vizespalackod legyen.

Hogyan jutok oda?

Ha autóval közlekedsz, akkor keresd a Mikepércsi út 132. számot, ez a reptér leszállópályájával szemben van. A városközpont felől érkezve záróvonal miatt nem lehet balra befordulni. El kell menni a Mybox bevásárlóközpontig, ott lehet visszafordulni, vagy a Kazár u. – Erdély u. – Palóc u. útvonalon is megközelíthetjük.

Tömegközlekedéssel a Nagyállomásról 15 percenként induló 44-es busz áll meg a teremmel szemben. (kb 9 perc – 6 megálló: Nagyállomás – Ozmán utca – Debreceni Erőmű – Leiningen utca – Bulgár utca – Hun utca – Somlyai utca)

Hol tudok parkolni?

Díjmentesen parkolhatsz az épület mellett kialakított saját parkolóinkban. 

A kapu általában zárva van. Első alkalommal csöngess be, vagy hívd az edződet aki beenged. Ha bérletet vásároltál, akkor regisztálunk, és egy megadott szám ingyenes hívásával is ki fogod tudni nyitni a kaput és leparkolhatsz.

Mással együtt szeretnék menni van erre lehetőség?

Igen. Maximum 2-3 ismerős jöhet egy alkalomra. Ez az a vendégszám amíg biztosítva van az, hogy edzőink mindenkire kellő figyelmet tudnak fordítani.

Egészségügyi problémám van, - én is mehetek?

Igen, amennyiben szolgáltatásra vonatkozó orvosi ellenjavallattal nem rendelkezel. Amennyiben speciális odafigyelést igényelsz, jelezd az edződnek, és ő ezt figyelembe veszi.

Segítenek az étkezésem beállításában?

Igen. Edzőink táplálkozási útmutatást is adnak díjmentesen a bérletet vásárló vendégeknek.

Soha nem jártam edzőterembe, - jó ez nekem?

Ez hamar ki fog derülni 🙂 De komolyra fordítva a szót, a mozgás és testedzés jótékony hatásait mindenki megtapasztalja. Az egészségedre gyakorolt jótékony hatások mellett átélheted azt az érzést, amit minden kemény edzés után edzettjeink megtapasztalnak:
Boldog fárdtság!
Elégedettség!
Büszkeség!
Öröm!
Önbizalom!
Sikerélmény!

Közeledik az életemben egy jelentős esemény, gyors segítség kell. Tudtok segíteni?

Mindenesetre igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy a közelgő eseményre a lehető legjobb formába kerülj. Lehet az esküvő, ballagás, osztálytalálkozó, nyaralás, fotózás, alkalmassági vizsga stb. Szükséges persze egy személyes találkozó, konzultáció ahol megbeszéljük, hogy mit tudunk elérni az adott idő alatt úgy, hogy az egészséged se kerüljön veszélybe. Konzultációra ide kattintva tudsz jelentkezni

Miért jobb ez mint az otthoni edzés?

Először is ritka az az otthon ahol ilyen felszereltségű edzőtermet alakítottak ki.
A Gym Tonikban megvan minden, ami egy nagy edzőteremben is hasznos. Korszerű, jól felszerelt, légkondicionált teremben várunk.

Otthon könnyebb elcsábúlni és inkább találni valami “fontosabb” elfoglaltságot.
Ugyan megnézheted videón, hogy melyik gyakorlatot hogyan hajtsd végre, de nincs aki ellenőrizze, hogy azt valóban helyesen kivitelezed-e.
A Gym Tonik nem egy tömegterem. Itt az edzők csak 1-2 emberrel foglalkoznak, így jut rá elég idő, hogy odafigyeljenek rád.

Az otthon, felügyelet nélkül végzett gyakorlatoknál sokkal nagyobb a sérülés veszélye, mint amikor egy személyi edző segít. A Gym Tonikban tapasztalt, szakképzett edzők vigyáznak rád. Itt nem dolgozhat bárki edzőként egy gyorstalpaló elvégzése után. Te vagy a fontos, és ha megtisztelsz minket, hogy átadod nekünk az edzésed irányítását, akkor csakis a legjobb jár neked!

Otthon könnyen előfordulhat, hogy nem használsz elegendő súlyt és a várt fejlődés elmarad, vagy éppen ellenkezőleg – túlterheled magad és elmegy az egésztől a kedved. A Gym Tonikban szakképzett edzőink gondoskodnak arról, hogy az erőnlétednek és a céljaidnak legmegfelelőbb változatos gyakorlatokat végezd.

Otthon magadat kell motiválnod – ami valljuk be az elején könnyű, de ahogy halad az idő egyre nehezebb lesz. Az edződ ott lesz veled, hogy együtt örüljetek az elért eredményeknek, és ha holtpontra jutottál akkor is számíthatsz rá, hogy átsegít.

Otthon, segítség nélkül milyen étkezési tervet fogsz követni? Esetleg befolyásol a legújabb divat diéta? A Gym Tonik edzőitől személyre szabott étkezési útmutatást fogsz kapni.

Mi van ha nem tetszik? Elpazaroltam a pénzem?

Éppen ezért találtuk ki a próbaedzés lehetőségét. Gyere el, próbáld ki a termet – ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal akkor semmit nem kockáztatsz – 100% elégedettségi garanciát vállalunk. Ha tetszik, és szeretnél bérletet vásárolni, akkor a próbaedzés díját beszámítjuk a bérleted árába. (egy alkalmat számítunk csak fel a kedvezményes áron).

Egy bérletet csak egy ember használhat?

Igen. A megvásárolt bérlet kizárólag az érvényesség idejéig, személyre szól.

Nem találod a választ?