Róka Tibor

Személyi edző, táplálkozási és életmód tanácsadó.

Gyermekkorom óta sportolok, illetve verseny sportolok, több sportágban is kipróbáltam magam.

Fitnesszel és testépítéssel, valamint a háttér tudományaikkal a 80-as évektől kezdve a mai napig is folyamatosan foglakozom. Ez az a sport, ami úgy gondolom végig kíséri az életemet. Imádom a munkám, nagyon szeretek segíteni az embereknek céljaik elérésében. Nem ismerek lehetetlent.

A munkám mellett, jelenleg is profi szerződésem van és versenyzem más sportágban. Többszörös Magyar Bajnok vagyok.

– Az életem a sport.
– Hitvallásom, hogy a mozgás pontosan olyan fontos, mint az evés és az alvás.
– Az egészség a legfőbb érték, ezért annak megőrzése nagyon fontos. Jobb a betegség kialakulását megelőzni, mint a már kialakult betegséget kezelni!
– Lehetsz gyermek, fiatal, középkorú, de akár idősebb is, meggyőződésem, hogy az edzéseket soha nem késő elkezdeni.
– Várlak szeretettel és mindent megteszek azért, hogy vállvetve elérjük azt, amit szeretnél!!!

Miért érdemes velem edzened?

 

 

Motivált leszel, hogy  biztosan elérd a céljaidat!

Személyesen motivállak az edzéseid során, és ha kell egy plusz lökés, amikor már éppen feladnád az egészet, segítek átlendülni a holtponton. Az esetek többségében már előre látom hogy mi mindenre lesz képes valaki, aki még nem is tud róla.

 

Nem lesz több kifogás

Ha előre megbeszéljük, hogy mikor fogunk közösen edzeni, akkor el fogsz jönni. Még olyankor is amikor éppen nem is lenne kedved, vagy amikor inkább meggyőznéd magad hogy miért is hagyhatod ki aznap a testmozgást.  Aztán, mégis eljössz, majd az edzés végére büszke leszel magadra hogy felülkerekedtél a pillanatnyi lustaságon.

 

Hatékonyan haladunk a céljaid megvalósítása felé

A személyi edzés a leghatékonyabb módja, annak hogy elérd céljaidat. Minden egyes  alkalommal a pillanatnyi fizikai állapotodnak megfelelő optimális mértékben foglak terhelni, így fejlődhetsz a legjobban. És persze nem fogom hagyni, hogy idő előtt befejezz egy-egy gyakorlatot, így garantálva hogy a maximumot hozzuk ki belőled.

 

Jó hangulatú edzések lesznek.

Amellett, hogy kemény munka folyik, a jó hangulat is fontos számomra az edzések során. Így legtöbbször kifejezetten felüdítő, szórakoztató egy-egy alkalom, nem csak az unalmas súlyok emelgetése zajlik, de erről a vendégeim tudnának a legtöbbet mesélni…

 

Biztonságban leszel

A tudatos és gerinctudatos edzéssel biztonságban tudhatod magad, és nem kell amiatt aggódnod hogy életre szóló sérülést szerzel magadnak. Sajnos nem nehéz lesérülni, ha nem a megfelelő módon vagy nem a megfelelő gyakorlatokat végzed. Bizonyos sérülések néha elkerülhetetlenek, de megfelelő odafigyeléssel ennek az esélye minimálisra csökkenthető.

Amennyiben már partnerünk vagy, konzultáltál vagy edzettél velünk, úgy az időpont foglaláshoz jelentkezz be!

Ha először készülsz találkozni velünk, akkor mindenképp gyere el egy konzultációra, vagy egy olyan konzultációra ami egy próba edzéssel jár együtt.

Elérhetőségek:

+36 30 206 8288

roka.tibor@gymtonik.hu

Vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi visszahívunk, hogy egyeztessünk veled egy mindannyiunknak megfelelő időpontot.